انگليس چندين موقعيت رهبري را در پليس اتحاديه اروپا (يورو پل) بر عهده دارد که با خروج اين کشور از اين اتحاديه کارکنان اين پستها بايد از سمت خود کناره گيري کنند.
در اوايل سال جاري ميلادي پارلمان اروپا تصميم گرفت به يورو پل در مبارزه با جرائم فرامرزي و تروريسم اختيارات و قدرت بيشتري بدهد. البته تصميم انگليس براي خروج از اتحاديه اروپا مي تواند به زودي همکاري هاي اروپا با پليس بين المللي را در برابر مشکلات فراواني قرار دهد. دليل آن اين است که يورو پل بايد در آينده بدون انگليس به راه خود ادامه دهد؛ دولت انگليس مقررات تصويب شده جديد از طرف پارلمان اروپا براي يورو پل را به رسميت نشناخته و با توجه به تصميم اين کشور براي خروج اينکه در اين باره کوتاه بيايد بعيد به نظر مي رسد.
بر اساس تصميمات اتخاذ شده، همه کارکنان انگليسي يورو پل بايد در اول ماه مي سال 2017 اين سازمان را ترک کنند و همچنين تبادل داده ها با انگليس هم بايد متوقف شود.

انگليس در همه پرسي 23 ژوئن 2016 ( سوم تير 95) به خروج از اتحاديه اروپا راي مثبت داد. دولت آلمان فعلا نمي خواهد به عواقب احتمالي خروج انگليس از اتحاديه اروپا بپردازد، چرا که اين کشور تاکيد کرده است که تا زمان اجراي توافق خروج بر اساس ماده 50 پيمان ليسبون که حدود دو سال زمان مي برد همچنان عضو کامل اتحاديه اروپا با تمام حقوق و تعهدات آن باقي خواهد ماند.
اتحاديه پليس آلمان هم با توجه به خروج انگليس از اتحاديه اروپا درباره شکاف هاي امنيتي در مبارزات ضد تروريستي هشدار داده و با توجه به شرايط تهديد آميز موجود در سراسر اروپا از همه مسئولان اروپايي که در روند مذاکرات خروج انگليس از اتحاديه اروپا شرکت مي کنند درخواست کرده است که همه اقدامات لازم را انجام دهند تا بعد از خروج نه در انگليس و نه در ديگر کشورهاي اروپايي کسري اطلاعات در زمينه هاي امنيتي به وجود نيايد.
نگراني دولت ائتلافي آلمان درباره عواقب امنيتي خروج انگليس از اروپا
سياستمداران احزاب ائتلافي در دولت آلمان نيز نگران عواقب امنيتي خروج انگليس از اتحاديه اروپا هستند. "اشتفان ماير"، از سياستمداران داخلي حزب سوسيال مسيحي آلمان در اين باره اظهار داشته است که حملات تروريستي اخير و دستگيري برخي تروريست ها نشان داده است که يک همکاري خوب و تنگاتنگ سازمان هاي امنيتي غير قابل اجتناب است. بنابراين مبارزه با تروريسم همچنين بعد از خروج احتمالي انگليس از اتحاديه اروپا يک چالش بزرگ براي کشورهاي اروپايي باقي خواهد ماند. اين مسئله همچنين درباره يورو پل هم صدق مي کند. مبارزه بين المللي با افراط گرايي و تروريسم نبايد تضعيف شود و اين چالش بسيار بزرگي است.
"بورکهارد ليشکا"، از سياستمداران حزب سوسيال دموکرات آلمان نيز تاکيد کرد که طبيعتا اين مسئله جاي نگراني دارد که مبارزه با جنايت هاي سازمان دهي شده و تروريسم بين المللي در صورت خروج انگليس به عنوان يک کشور پيشرو در اين عرصه ساده تر نخواهد شد. انگليسي ها از تخصص قابل توجهي در اين زمينه برخوردارند که يورو پل در آينده آن را از دست مي دهد.
"رودريش کيسوتر"، از سياستمداران خارجي حزب دموکرات مسيحي آلمان نيز ابراز اميدواري کرده است که انگليس همچنين بعد از خروج از اين اتحاديه به عنوان شريک در مبارزه با ترور باقي بماند.
اين روزنامه آلماني در ادامه اين مطلب نوشت: البته بدون انگليس مبارزه با تروريسم در اروپا دشوارتر مي شود، بخصوص با توجه به اينکه تغييرات پرسنل در يورو پل با خروج انگليس بالا خواهد بود. در حال حاضر انگليس با 61 کارمند در يورو پل بعد از آلمان ( با 63 کارمند) اسپانيا (72) و هلند (251) چهارمين کشور قدرتمند در آژانس پليس اروپا محسوب مي شود.
پليس هاي انگليسي بسياري از پست هاي مهم را در يورو پل اشغال کرده اند. "راب وين رايت" انگليسي رياست آژانس پليس اروپا را عهده دار است. وي در صورت خروج انگليس از اتحاديه اروپا درباره شکاف هاي امنيتي گسترده در اين اتحاديه هشدار داده است. به گفته "وين رايت" انگليس قدرتمندترين ارائه دهنده اطلاعات به پايگاه داده هاي يورو پل است. اما در صورت خروج انگليس اين روند پايان مي يابد.
بر اساس اطلاعات روزنامه "دي ولت"، انگليس بين آوريل 2010 و مارس 2015 بيش از 5 هزار جنايتکار را براي ديگر کشورهاي اروپايي شناسايي و تحويل داده که تنها 4 درصد آن ها انگليسي بودند. در مقابل شرکاي اروپايي انگليس نيز 655 مظنون را به انگليس ارائه داده اند که 57 درصد آن ها انگليسي بودند.
منبع:تسنيم